VIDEO Nouă dintre victimele naufragiului de pe lacul Table Rock din Missouri, membri ai aceleiaşi familii. Imagini dinaintea dezastrului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
duck boat vapor missouri lac accident

Şaptesprezece persoane au murit după ce un vapor cu turişti s-a răsturnat şi s-a scufundat, joi seară, în lacul Table Rock din Missouri. Dintre victime, nouă făceau parte din aceeaşi familie, informează BBC.

Potrivit unei supravieţuitoare, căpitanul vasului le spusese celor 31 de pasageri că nu este necesar să îşi pună vestele de salvare.

“Mi-am pierdut toţi copiii, mi-am pierdut soţul, mi-am pierdut soacra, mi-am pierdut unchiul, mi-am pierdut cumnata – era sora mea – şi nepotul. Eu sunt în regulă, dar este foarte greu”, a declarat pentru Fox News Tia Coleman, femeie căreia i-au decedat în accident nouă membri ai familiei.

“Căpitanul ne-a spus: ‘Nu vă faceţi griji să vă puneţi vestele de salvare, nu o să aveţi nevoie de ele’, aşa că nimeni nu şi-a pus vesta. Însă pentru că a fost aşa, atunci când a venit momentul ca vestele să fie folosite era prea târziu. Cred că mulţi ar fi putut fi salvaţi”, a precizat femeia.

Din familia Tiei Coleman a supravieţuit şi un băiat.

Căpitanul navei se numără printre supravieţuitori. El este acum internat.

Accidentul a avut loc joi seară, cu puţin înainte de ora locală 19.00. Vaporul, de tip amfibie, care se poate deplasa pe uscat cu ajutorul unor roţi, încerca să ajungă la mal, atunci când a fost răsturnat de rafale violente de vânt.

La 2 octombrie 2005, 21 de persoane au murit pe lacul George, în statul New York, în naufragiul unui vapor de promenadă la bordul căruia se afla un grup de 48 de turişti de vârsta a treia, cea mai mare parte canadieni. Vaporul s-ar fi răsturnat, potrivit unor martori, în siajul unei nave mai puternice.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite