VIDEO Momentul în care poliţist ajută un om al străzii să se bărbierească, viral în Statele Unite

VIDEO Momentul în care poliţist ajută un om al străzii să se bărbierească, viral în Statele Unite

Un poliţist ajută un om al străzii să se bărbierească, foto Facebook

O femeie a postat imaginile cu un poliţist care ajută un om al străzii să se bărbierească pe o platformă de social media. Momentul, relatat imediat de presa americană, a devenit viral.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jill Metiva Schafer a fotografiat momentul în care un poliţist din Detroit ajută un om al străzii să se bărbierească şi a postat imaginile pe Facebook.
 
„Am fotografiat scena pentru că mi s-a părut un gest altruist, de mare bunătate din partea poliţistului”, a declarat femeia pentru postul de televiziune ABC News. „Având în vedere toată negativitatea îndreptată către poliţişti, am vrut să-i prezint într-o lumină pozitivă”.
 
Jeremy Thomas, poliţistul din imagini, a declarat că nu ştia că cineva îl fotografiază atunci când l-a ajutat pe Stanley Nelson, un om al străzii care se chinuia să se bărbierească cu o băltoacă de pe străzile oraşului american pe post de oglindă.
 
 
„M-am dus la el şi i-am spus: îmi cer scuze, domnule. Reacţia lui a fost ceva de felul: ok, în regulă, voi pleca, dar eu l-am întrebat dacă are nevoie de ajutor”, a declarat Thomas. „Şi-a schimbat imediat atitudinea, mi-a mulţumit şi apoi m-a lăsat să-l ajut”.
 
Nelson încerca să se bărbierească după ce primise o lamă şi o spumă de ras ca ajutor din partea cuiva. 
 
„A fost foarte frumos ce a făcut pentru mine”, a spus bărbatul. „Chiar apreciez ce a făcut pentru că trec prin perioada asta şi mă simt foarte rău faţă de viaţa mea, dar voi fi bine”. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: