VIDEO Momentul în care poliţist ajută un om al străzii să se bărbierească, viral în Statele Unite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un poliţist ajută un om al străzii să se bărbierească, foto Facebook
Un poliţist ajută un om al străzii să se bărbierească, foto Facebook

O femeie a postat imaginile cu un poliţist care ajută un om al străzii să se bărbierească pe o platformă de social media. Momentul, relatat imediat de presa americană, a devenit viral.

Jill Metiva Schafer a fotografiat momentul în care un poliţist din Detroit ajută un om al străzii să se bărbierească şi a postat imaginile pe Facebook.

„Am fotografiat scena pentru că mi s-a părut un gest altruist, de mare bunătate din partea poliţistului”, a declarat femeia pentru postul de televiziune ABC News. „Având în vedere toată negativitatea îndreptată către poliţişti, am vrut să-i prezint într-o lumină pozitivă”.

Jeremy Thomas, poliţistul din imagini, a declarat că nu ştia că cineva îl fotografiază atunci când l-a ajutat pe Stanley Nelson, un om al străzii care se chinuia să se bărbierească cu o băltoacă de pe străzile oraşului american pe post de oglindă.

„M-am dus la el şi i-am spus: îmi cer scuze, domnule. Reacţia lui a fost ceva de felul: ok, în regulă, voi pleca, dar eu l-am întrebat dacă are nevoie de ajutor”, a declarat Thomas. „Şi-a schimbat imediat atitudinea, mi-a mulţumit şi apoi m-a lăsat să-l ajut”.

Nelson încerca să se bărbierească după ce primise o lamă şi o spumă de ras ca ajutor din partea cuiva. 

„A fost foarte frumos ce a făcut pentru mine”, a spus bărbatul. „Chiar apreciez ce a făcut pentru că trec prin perioada asta şi mă simt foarte rău faţă de viaţa mea, dar voi fi bine”. 

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite