Mărturiile celui mai sângeros criminal în serie din SUA, autorul a 93 de crime. „Dumnezeu m-a adus pe pământ pentru această misiune“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Samuel Little, un fost boxer în vârstă de 79 de ani, este declarat oficial cel mai sângeros criminal în serie din Statele Unite. FBI a reuşit să elucideze 50 de crime dintre cele 93 mărturisite de acest fiu al unei prostituate.

FBI îi dedică o pagină pe site-ul său lui Samuel Little şi îi invită pe toţi cei care deţin informaţii despre crimele asociate lui să vorbească despre ele.

Condamnat la închisoare în 2014 pentru uciderea a trei femei, Little, fiul unei prostituate, spune că a comis 93 crime în total în perioada 1970-2005 în 19 state americane.

FBI a reuşit să elucideze 50 de crime dintre cele 93 mărturisite şi caută noi informaţii.

Cel care l-a făcut pe Little să vorbească este anchetatorul James Holland. Little şi Holland au petrecut 48 de zile neîntrerupt împreună.

„Samuel Little era convins că nu va fi prins pentru că victimele sale nu contau pentru cineva“, afirmă Christie Palazzolo, criminalist FBI.

Născut în Georgia la 7 iunie 1940, Samuel Little a fost crescut de bunica sa. A dus o viaţă de hoinar şi a stat de mai multe ori după gratii pentru furturi şi consum de droguri.

Fost boxer şi impozant, el nu avea nevoie de arme pentru a-şi comite crimele. Şi-a folosit mereu forţa palmelor, strangulându-şi victimele.

James Holland: „Unde aţi comis cele mai multe crime?“

Samuel Little: „Oh, este uşor, în Florida şi în California“

James Holland: „Şi în care oraş aţi ucis cel mai mult?“

Samuel Little: „La Miami şi la Los Angeles“

James Hollande: „Câte persoane aţi ucis în Los Angeles?“

Samuel Little: „20, cam aşa ceva“

Little şi-a început seria de crime în 1970. Îşi aduce aminte de Marianne, văzută într-un bar în 1971 sau 1972 şi ucisă la Miami. Cadavrul ei nu a fost găsit niciodată. Şi de „Sarah, sau Donna“, care avea între 25 şi 35 de ani şi era probabil de origine cubaneză, ucisă în 1971.

El a intrat în atenţia poliţiei pentru tentativă de omor abia în 1976, când o prostituată aflată sub influenţa drogurilor a reuşit să scape din mâinile sale şi a cerut ajutor. Arestat, a fost eliberat după doar trei luni întrucât victima nu prezenta încredere.

Samuel Little spune că ţintea femei singure, drogate, prostituate, de regulă de culoare sau hispanice. Le lovea, apoi le strangula în timp ce se masturba. În unele cazuri, le viola.

În 1982, Melinda LaPree, o prostituată din Mississippi, a dispărut după ce a fost văzută ultima dată în maşina lui Little. O lună mai târziu, poliţia i-a găsit cadavrul şi l-a arestat pe fostul boxer. Tot atunci, alte două prostituate l-au acuzat de tentativă de omor. Dar a fost eliberat din nou pe motiv de lipsă de credibilitate a acuzatoarelor. Mai mult, doi ani mai târziu a fost achitat în cazul uciderii Patriciei Ann Mount, o tânără cu handicap mintal.

Alte victime ale lui Samuel Little sunt Julia Critchfield, ucisă în ianuarie 1978 la 36 de ani prin strangulare şi găsită într-o pădure din Mississippi, Fredonia Smith, ucisă în 1982 la 18 ani prin strangulare şi găsită într-o grădină din Georgia, Rosie Hill, ucisă în 1982 la 20 de ani prin strangulare şi găsită în apropierea unei ferme de porci din Florida sau Melissa Thomas, ucisă în 1996 la 24 de ani prin strangulare şi găsită într-un cimitir din Louisiana.

Little a fost arestat ultima dată în 2012 în cadrul unei anchete privind uciderea a trei femei în perioada 1987-1989 în Los Angeles. Anchetatorii au ajuns la el în baza probelor ADN şi l-au găsit într-un cămin pentru persoane fără adăpost din Kentucky.

Vorbind despre cazul Rosie Hill, Little spune că a ucis-o pentru că „Dumnezeu l-a adus pe pământ pentru această misiune“.

Imagine indisponibilă

Victime atribuite lui Samuel Little FOTO EPA-EFE

Are o remuşcare, totuşi, faţă de eventualele persoane aflate la închisoare din cauza lui.

„Numeroase persoane au fost acuzate probabil în locul meu. Dacă aş putea să ajut pe cineva să iasă din închisoare, atunci Domnul mi-ar zâmbi un pic“, spune criminalul.

Spre surprinderea anchetatorilor, Samuel Little dovedeşte o memorie foarte bună în privinţa detaliilor, locurilor şi chipurilor.

„Este un om cu mari capacităţi intelectuale. În primul rând, are această  memorie fotografică a tuturor detaliilor“, afirmă James Holland pentru CBS, precizând că a reuşit să coroboreze toate indiciile furnizate de Little cu realitatea.

Samuel Little devine astfel cel mai mare criminal în serie din istoria Statelor Unite. L-a depăşit pe Gary Ridgway, cunoscut ca „Asasinul de pe Râul Verde“, care a ucis 49 de femei în perioada 1982-1984 în statul Washington. Este urmat în topul ucigaşilor americani de către Ted Bundy, care a comis mai mult de 30 de asasinate în perioada 1974-1978, şi de către John Wayne Gacy, condamnat şi executat pentru uciderea a 33 de băieţi în anii '70.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite