VIDEO Jeff Bezos şi-a cumpărat o proprietate în valoare de 165 de milioane de dolari, un preţ record pentru Los Angeles

VIDEO Jeff Bezos şi-a cumpărat o proprietate în valoare de 165 de milioane de dolari, un preţ record pentru Los Angeles

Noua casă a lui Jeff Bezos Captură YouTube

Jeff Bezos, considerat cel mai bogat om din lume, tocmai şi-a achiziţionat o proprietate în valoare de 165 de milioane de dolari.

Ştiri pe aceeaşi temă

Piaţa imobiliară din Los Angeles a înregistrat un nou record datorită unei tranzacţii între doi miliardari.

Jeff Bezos, fondatorul Amazon, a cărui avere este estimată la 110 miliarde de dolari, şi-a permis luxul de a-şi achiziţiona o proprietate în apropierea acestui oraş din vestul Statelor Unite la preţul de 165 de milioane de dolari. Este vorba de cea mai scumpă achiziţie imobiliară în zona Los Angeles. Precedentul record data de anul trecut, fiind stabilit de omul de afaceri Lachlan Murdoch, care a plătit 150 de milioane de dolari pentru proprietatea Bel-Air, care a apărut în serialul „The Beverly Hillbillies“.

Jeff Bezos a cumpărat proprietatea - cunoscută ca Warner Estate - de la magnatul media David Geffen.

Warner Estate a fost construită în anii '30 ai secolului trecut pentru Jack Warner, cofondatorul societăţii de producţie Warner Brothers. Situată în Beverly Hills pe o suprafaţă de 3,8 hectare, ea dispune de o casă pentru oaspeţi, un teren de tenis şi un teren de golf.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: