VIDEO Incident grav la Seattle. Un bărbat a intrat cu maşina printre protestatari şi a împuşcat o persoană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Momentul în care maşina intră în protestatari
Momentul în care maşina intră în protestatari

O persoană a fost împuşcată şi o alta a fost arestată duminică seară în timpul protestelor desfăşurate la Seattle, după ce un bărbat care avea un pistol asupra lui a trecut cu maşina printre protestatari, au declarat autorităţile, potrivit New York Times.

Departamentul de pompieri din Seattle a declarat că un bărbat în vârstă de 27 de ani a fost rănit şi a fost dus la spital. El este în stare stabilă.

Videoclipurile de la faţa locului arată un autovehicul negru care se deplasa pe o stradă aglomerată spre o intersecţie în care protestatarii erau strânşi în apropierea secţiei de poliţie din Seattle, în cartierul Capitol Hill.

După ce vehiculul s-a oprit, s-a auzit un foc de armă, iar un bărbat a căzut pe stradă. Într-un videoclip postat de un jurnalist, bărbatul împuşcat a fost tratat de medici pe stradă.

Potrivit NYT, victima a spus că a văzut maşina venind pe stradă şi a urmărit-o pentru a încerca să protejeze mulţimea.

Momentul în care bărbatul este arestat:

Poliţia din Seattle a folosit grenade flash şi spray cu piper pentru a-i dispersa pe protestatari. Din Sydney şi până la Paris, Londra şi Washington, zeci de mii de oameni au sfidat interdicţiile autorităţilor pe timp de pandemie de coronavirus şi au protestat faţă de uciderea americanului de culoare George Floyd.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite