VIDEO Rudy Giuliani, surprins cu mâinile în pantaloni într-o scenă din noul film Borat, după ce a fost momit într-o cameră de hotel de o reporteră falsă

VIDEO Rudy Giuliani, surprins cu mâinile în pantaloni într-o scenă din noul film Borat, după ce a fost momit într-o cameră de hotel de o reporteră falsă

Scenă din noul film Borat în care Rudy Giuliani e surprins cu mâinile în pantaloni FOTO captură sky news

Avocatul personal al lui Donald Trump, Rudy Giuliani, a fost surprins într-o ipostază compromiţătoare într-o filmare cu o reporteră falsă care lucra pentru regizorul Borat, Sacha Baron, ce urmează să lanseze vineri un nou film, relatează The Sun.

Ştiri pe aceeaşi temă

Actriţa bulgară Maria Bakalova joacă rolul fiicei lui Borat într-un nou film al regizorului şi s-a dat drept reporter pentru un site de ştiri conservator în faţa lui Giuliani. Înregistrarea datează din iulie şi a fost făcută publică miercuri.
 
Scena s-a petrecut într-o cameră de hotel unde actriţa îl invitase pentru a bea ceva.
 
Giuliani e surprins întins pe pat cu mâinile în pantaloni, gest pe care îl face după ce reportera îşi scoate microfoanele. În acel moment, regizorul Borat intră în cameră şi comentează că fiica sa „Are 15 ani. Este prea în vârstă pentru tine”.
 
Avocatul personal al lui Trump a declarat că este o înscenare menită să-l compromită după ce a dezvăluit informaţii despre Joe Biden. El a explicat că îşi ţinuse mâinile pe piept ca să se roage şi nu încerca decât să-şi scoată microfonul şi sa-şi bage cămaşa în pantaloni după încheierea interviului.
 
„M-am înclinat pe spate şi mi-am băgat cămaşa în pantaloni şi în acel moment m-au fotografiat, o imagine care pare manipulată, dar în orice caz, asta făceam”, a explicat el.
 
„În niciun moment înainte de interviu sau în timpul lui nu am făcut vreun gest nepotrivit, iar dacă Sacha Baron Cohen sugerează altceva este un mincinos cu sânge rece”, a scris Giuliani pe Twitter.
 
„Imediat ce mi-am dat seama că este o înscenare, am chemat poliţia”, a spus acesta precizând că faptul a fost menţionat într-un articol apărut în luna iulie.
 
 
El a explicat incidentul pe 7 iulie pentru o publicaţie americană:

„Tipul ăsta intră peste mine purtând o costumaţie transgender. Cred că erau nişte bikini roz şi avea o bluză transparentă, arăta absurd. Avea barbă şi i se vedeau picioarele, nu era ce aş putea numi ceva atrăgător. Persoana asta intră ţipînd şi m-am gândit că e o farsă sau înscenare, aşa că am raportat-o poliţiei. Apoi a luat-o la fugă”.
 
„Totul este o tentativă de subminare a efortului meu neobosit de expunere a infracţionalităţii şi depravării lui Joe Biden şi a familiei sale”.
 
Într-un interviu acordat joi pentru postul de radio WABC, Giuliani a explicat că a fost vorba de un interviu legat de coronavirus şi nu a avut îndoieli asupra legitimităţii lui. 
 
Scena cu el întins pe spate a avut loc după ce reportera, o jurnalistă neexperimentată i, i-a povestit probleme sale şi „de fapt, ne-am rugat împreună”.
 
Giuliani a spus că şi-a dat seama că ceva nu e în regulă când femeia l-a întrebat dacă vrea un masaj. A chemat serviciul de pază şi atunci a intrat peste el şi regizorul Borat care a început să strige şi să spună tot felul de „stupizenii”.
 
Noua peliculă Borat va fi lansată vineri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările