VIDEO FOTO Obama i-a premiat pe rockerii de la Led Zeppelin la Casa Albă. „Am auzit că distrugeţi camere. Aveţi grijă, tablourile din jur sunt scumpe”

Preşedintele Obama le-a adus un elogiu legendarilor rockeri de la Led Zeppelin

Preşedintele american a fost gazda unei petreceri la Casa Albă în cinstea mai multor personalităţi culturale, laureate cu Kennedy Center Honors. Printre acestea s-au numărat şi cei trei membri încă în viaţă ai trupei britanice de rock Led Zeppelin - Robert Plant, John Paul Jones şi Jimmy Page.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Aceşti tipi au redefinit muzica şi stilul de viaţă rock and roll. Nu avem imagini video care să o dovedească, însă au existat zvonuri privind distrugerea mai multor camere de hotel”, le-a spus Obama membrilor Led Zeppelin, îmbrăcaţi în costume şi purtând papioane. 
 
„Aşa că este potrivit ca această ceremonie să se desfăşoare într-o cameră cu geamuri groase de trei inci şi cu agenţi ai Serviciilor Secrete peste tot în jurul nostru. Aşa că potoliţi-vă, băieţi. Aceste tablouri sunt scumpe”, a glumit preşedintele american. 
 
Solistul Robert Plant a declarat că este flatat de prestigioasa distincţie şi că se bucură văzându-i pe colegii săi dând dovadă de ”maniere cât timp se află la masă”. 
 
Video
 
 
 
„Se spune că o generaţie întreagă a depăşit problemele adolescenţei cu ajutorul unei perechi de căşti şi a a unui album Zeppelin... Însă chiar şi acum, la 32 de ani de la moartea lui John Bonham, cred că apreciem cu toţii moştenirea lăsată de Led Zeppelin, care este în continuare cât se poate de vie”, a adăugat preşedintele SUA.
 
Celelalte personalităţi premiate cu Kennedy Center Honors anul acesta sunt balerina Natalia Makarova, prezentatorul TV David Letterman, actorul Dustin Hoffman şi cântăreţul de blues George "Buddy" Guy. 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Membrii Led Zeppelin, alături de cântărețul de blues Buddy Guy, au făcut-o să râdă pe Hillary Clinton. FOTO: Reuters

Imagini din aceeasi galerie
  • Membrii Led Zeppelin, alături de cântărețul de blues Buddy Guy, au făcut-o să râdă pe Hillary Clinton. FOTO: Reuters
  • De la stânga la dreapta: Robert Plant, Jimmy Page, John Paul Jones, balerina Natalia Makarova, prezentatorul TV David Letterman, actorul Dustin Hoffman și cântărețul de blues George "Buddy
  • Laureații Kennedy Center Honors, alături de Bill și Hillary Clinton și Meryl Streep. FOTO: Reuters
  • Membrii trupei Led Zeppelin au primit premiul de la președintele Barack Obama. FOTO: Reuters
  • Membrii trupei britanice Led Zeppelin, premiați la Casa Albă. FOTO: Reuters
  • De la stânga la dreapta: Jimmy Page, David Letterman și Buddy Guy. FOTO: Reuters
  • De la stânga la dreapta: Robert Plant, Jimmy Page și John Paul Jones. FOTO: Reuters
  • Membrii trupei britanice Led Zeppelin, premiați la Casa Albă. FOTO: Reuters
  • De la stânga la dreapta: John Paul Jones, Robert Plant și Jimmy Page. FOTO: Reuters
Distribuie imaginea
citeste totul despre: