VIDEO O expoziţie dedicată tweet-urilor lui Trump, deschisă la Washington

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu prilejul zilei de naştere a lui Donald Trump, care a împlinit vineri 73 de ani, The Daily Show a deschis o expoziţie cu sute de mesaje publicate pe Twitter de către multimiliardarul newyorkez de la preluarea mandatului de preşedinte al Statelor Unite.

O expoziţie total inedită, numită „Biblioteca tweet-urilor prezidenţiale“, s-a deschis vineri la Washington, la doar trei străzi de Casa Albă.

Organizatorul acestei galerii de mesaje este producătorul emisiunii de satiră The Daily Show, difuzată la Comedy Central.

Corespondentul France TV Info la Washington a vizitat expoziţia, deschisă doar trei zile, de vineri până duminică. Potrivit lui, la intrare, fiecare vizitator primeşte un nume aleatoriu din partea calculatorului. În cazul său a fost „Greg, ratatul“, un calificativ atribuit adesea de către Trump unor critici de-ai săi. Sute de mesaje pot fi admirate în rame aurite, precum enigmaticul „covfefe“, publicat de liderul de la Casa Albă în mai 2017.

„Este fantastică“, spune un vizitator despre expoziţie. „Este foarte bine că avem un răspuns umoristic pentru Trump“, îl completează soţia sa. „Uneori avem uneori nevoie să râdem de situaţia actuală“, adaugă ea.

Pe lângă mesaje, organizatorul a ţinut să prezinte şi câteva informaţii despre cum foloseşte preşedintele american Twitter-ul, instrumentul său preferat de comunicare. De exemplu, Trump a folosit punctele de exclamare în 18.000 de tweet-uri. Într-un mesaj a pus opt puncte de exclamare consecutive.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite