VIDEO Donald Trump s-a lăudat cu un zid de nepătruns, dar musafirii nepoftiţi din Sud îi demonstrează contrariul. Filmuleţul devenit viral pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Donald Trump a declarat că escaladarea porţiunii de 22 de kilometri de zid ridicate recent la graniţa cu Mexic este „practic imposibilă“, dar cei dornici să trăiască visul american îi demonstrează contrariul. Un filmuleţ arătând un bărbat sărind zidul cu ajutorul unei scări a devenit viral pe internet.

Jurnalistul J. Omar Ornelas a surprins un moment stânjenitor pentru Donald Trump. „Acesta este noua porţiune de zid înlocuită la graniţa dintre SUA şi Mexic“, scrie jurnalistul în prezentarea unui filmuleţ care a devenit viral pe internet.

Protagoniştii filmuleţului sunt trei bărbaţi. Unul dintre ei ţine o scară, în timp ce ceilalţi doi urcă pe ea şi încearcă să ajungă de cealaltă parte a zidului, adică în Statele Unite. Unul dintre ei reuşeşte fără mari dificultăţi. Odată ajuns pe teritoriul american, o ia la goană. Observând un echipaj de patrulă, ceilalţi doi se îndepărtează rapid de zid.

În septembrie, Donald Trump a făcut o vizită şi şi-a pus semnătura pe noul zid, care se extinde pe 22 de kilometri şi are o înălţime cuprinsă între 5 şi 9 metri. Cu acest prilej, el s-a declarat impresionat de construcţie şi a declarat că este „practic imposibil“ de escaladat.

Totuşi, noul zid este penetrabil. Conform „Te Washington Post“, contrabandiştii mexicani îl taie cu fierăstraie şi introduc oameni şi droguri în Statele Unite.

Aflând această veste, Trump s-a declarat surprins. Dar a recunoscut că „poţi tăia orice“.

Ridicarea zidului a fost una dintre temele principale ale campaniei prezidenţiale a lui Trump.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite