VIDEO Doi bărbaţi Amish au fugit de poliţie după ce au fost prinşi beţi în timp ce mergeau cu trăsura

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi din comunitatea Amish au fost traşi pe dreapta în statul american Ohio în timp ce conduceau o trăsură şi consumau alcool, dar interacţiunea poliţiştilor cu ei s-a oprit brusc când aceştia au luat-o la fugă.

Întreaga scenă a avut loc în timpul unui control de rutină al poliţiei de pe 15 august, în primele ore ale dimineţii. Conform raportului întocmit de poliţişti, aceştia au sărit imediat din trăsură şi au dispărut în pădurea de lângă şosea. 

În urma lor, poliţiştii au făcut o descoperire cel puţin neaşteptată având în vedere că cei doi erau membri ai comunităţii Amish locale. Alături de dozele de bere de pe bancheta trăsurii, poliţiştii au mai găsit şi o boxă stereo uriaşă.

Eric Hermsdorfer, adjunctul şerifului care i-a oprit pe cei doi bărbaţi, a declarat pentru presa americană că a reuşit să prindă doar calul, speriat de gesturile neaşteptate ale bărbaţilor. În ultima săptămână, poliţia a încercat să identifice proprietarul calului, dar fără succes.

Conform poliţiştilor, cei doi pot fi acuzaţi atât de nerespectarea ordinelor unui ofiţer de poliţie, cât şi de infracţiunea iniţială de a conduce sub influenţa alcoolului, chiar dacă aceştia conduceau un mobil tras de un cal care nu este licenţiat de către statul american. 

„Probabil este doar o frică de consecinţe – şi acest lucru ar fi un adevărat apel de trezire la realitate pentru ei, faptul că există consecinţe”, a declarat Joe Dragovich, un alt adjunct al şerifului, pentru postul american WJW. Acesta a adăugat că-i încurajează pe cei doi să intre în contact cu poliţia şi să-şi recupereze calul şi trăsura.

SUA



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite