VIDEO Trump, deranjat de şeful său de cabinet: „Dacă vrei să tuşeşti, părăseşte camera!“

VIDEO Trump, deranjat de şeful său de cabinet: „Dacă vrei să tuşeşti, părăseşte camera!“

Preşedintele american Donald Trump FOTO Arhivă

Preşedintele american Donald Trump s-a arătat deranjat de faptul că şeful său interimar de cabinet a tuşit în timp ce acorda un interviu şi i-a reproşat acest lucru în faţa camerelor de filmat.

Ştiri pe aceeaşi temă

În timp ce vorbea despre declaraţiile sale fiscale cu jurnalistul George Stephanopoulos, de la ABC News, liderul de la Casa Albă a întrerupt brusc interviul din cauza unui acces de tuse al şefului său interimar de cabinet, Mick Mulvaney.

Vizibil deranjat, preşedintele american i-a transmis lui Mulvaney că nu poate să facă acest lucru în timp ce el acordă un interviu.

„A tuşit în mijlocul răspunsului meu. Nu îmi place asta“, s-a revoltat Trump. „Dacă vrei să tuşeşti, părăseşte camera“, i-a transmis liderul de la Casa Albă. 

În ceea ce priveşte declaraţiile sale fiscale, multimiliardarul newyorkez şi-a exprimat speranţa că vor fi făcute publice. Pe de altă parte, el i-a luat la rost pe democraţi, apreciind că cererea lor legată de declaraţiile sale fiscale este „o ruşine“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: