VIDEO Actorul John Cusack, atacat de poliţişti în timp ce filma protestele din Chicago: „Poate fi începutul sfârşitului erei dezgustătoare a lui Trump“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul american John Cusack a fost atacat cu un spray cu piper de forţele de ordine, după ce a încercat să filmeze protestele din Chicago izbucnite în urma uciderii lui George Floyd, scrie The Independent

“Poliţiştilor nu le-a plăcut să filmez maşina care arde, aşa că au venit la mine cu bastoanele şi mi-au lovit bicicleta”, a scris actorul pe Twitter, conform The Independent. Acesta poate fi începutul sfârşitului erei neplăcute a lui Trump, a mai punctat actorul pe Twitter.

Într-un alt post, Cusack a spus că i-ar da un şut în „fundul nazist” al lui Trump care să-l trimită de la Casa Albă direct la închisoare.

Actorul documenta protestele apărute în oraş în urma morţii lui George Floyd. America se confruntă cu proteste istorice, după moartea acestuia. Beyonce le-a cerut autorităţilor, într-un mesaj video pe Instagram, să îi facă dreptate lui George Floyd.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite