VIDEO 20 de morţi în cel mai grav accident rutier din ultimii ani din SUA. Victimele erau rude şi se îndreptau spre o petrecere

VIDEO 20 de morţi în cel mai grav accident rutier din ultimii ani din SUA. Victimele erau rude şi se îndreptau spre o petrecere

În Statele Unite, 20 de persoane şi-au pierdut viaţa într-un grav accident rutier care a avut loc în statul New York. O limuzină a lovit cu viteză un automobil aflat în parcarea unui restaurant.

 
În urma impactului şi-au pierdut viaţa 2 persoane aflate în parcare şi toţi cei 18 pasageri ai limuzinei.
 
Două cupluri recent căsătorite, patru surori din aceeaşi familie şi doi fraţi dintr-o alta se numără printre cele 20 de victime ale tragicului accident produs sâmbătă în nordul statului american New York, când o limuzină care transporta pasageri la o petrecere surpriză nu a oprit într-o intersecţie şi a lovit un autovehicul parcat, relatează presa americană de luni, transmite Reuters.
 
Şoferul limuzinei, toţi cei 17 pasageri şi doi pietoni au decedat, au anunţat poliţia statală şi agenţia federală pentru securitatea în transporturi (NTSB).
 
Limuzina a trecut fără să oprească printr-o intersecţie de pe autostradă la Schoharie, la circa 65 km vest de Albany, a lovit un autovehicul parcat, fără pasageri, şi a izbit doi pietoni, după care s-a oprit într-o râpă, au precizat acestea.
 
Victimele se îndreptau spre o petrecere organizată cu ocazia împlinirii a 30 de ani de către una din ele.
 
Autorităţile federale au descris accidentul de sâmbătă drept cel mai grav produs în ultimii nouă ani în sistemul de transport din ţară, după prăbuşirea unui avion în februarie 2009 la Buffalo, statul New York, când au murit 49 de oameni.
 
Poliţia statului New York investighează cauzele accidentului. Guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, a declarat că a ordonat agenţiilor din subordine „să pună la dispoziţie toate resursele necesare pentru a ajuta ancheta şi a stabili ce a condus la această tragedie“. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: