Uraganul Hanna a făcut ravagii. „Douglas” va lovi Caraibe VIDEO

Uraganul Hanna a făcut ravagii. „Douglas” va lovi Caraibe VIDEO

Trei furtuni tropicale ameninţă Statele Unite şi Insulele Caraibe, scrie CNN.

Uraganul Hanna, primul din sezonul 2020, a atins, sâmbătă seara, uscatul. La ora locală 18.00, Hanna a lovit insula Padre din apropiere de coasta statului Texas.

Ştiri pe aceeaşi temă

Uraganul, încadrat în categoria 2, are vânturi ce bat cu o viteză susţinută de peste 140 de km/h, iar meteorologii avertizează că ar putea provoca inundaţii severe, scrie CBS News, preluat de Mediafax şi Hotnews.
 
Hanna a lovit pentru a doua oară uscatul la ora locală 19.15. în Kennedy County, Texas, din nou, cu vânturi maxime susţinute de peste 140 km/h, potrivit Centrului Naţional pentru Uragane.
 
Guvernatorul din Texas, Greg Abbott, a emis o atenţionare de dezastru.
 
Furtuna tropicală Hanna, prima din sezonul uraganelor din Atlantic, a devenit primul uragan care loveşte Texasul de la Harvey, care a făcut ravagii în 2017.
 

Trei furtuni tropicale ameninţă Statele Unite şi Insulele Caraibe. Este vorba despre uraganul Hanna, în Golful Mexicului, uraganul Douglas aşteptat în Hawaii şi furtuna tropicală Gonzalo, în Atlantic, mai scrie CNN.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările