Una dintre femeile răpite a moşit-o pe „colega ei de captivitate“ şi i-a salvat nou-născuta. „Dacă micuţa murea, ar fi omorât-o“

Cleveland: Ariel Castro a fost pus sub acuzare pentru viol si rapire

Un raport al poliţiei din Cleveland, ajuns pe mâinile jurnaliştilor americani, arată că Michelle Knight, una dintre femeile răpite, a moşit-o pe „colega ei de captivitate”, Amanda Berry, care a dat naştere unei fetiţe pe nume Jocelyn.

Ştiri pe aceeaşi temă

Knight, care încă se află în spital, a povestit poliţiştilor cum a moşit-o pe Berry în casa groazei. „Adevărata eroină”, aşa cum au numit-o anchetatorii pe Berry, a dat naştere într-o piscină gomflabilă amplasată într-una din camerele din casa groazei, scrie „Daily Mail” citând informaţii din raportul poliţiei.

Fiindcă nou-născuta nu respira, Knight a fost nevoită s-o resusciteze. În timp ce femeia care fusese răpită în 2000 se chinuia să salveze viaţa micuţei, Ariel Castro, portoricanul care le-a ţinut captive pe cele trei femei timp de aproape zece ani, o ameninţa cu moartea. Castro i-a spus că, dacă nu reuşeşte să salveze viaţa lui Jocelyn, o va omorî pe Berry.

Knight a reuşit să o resusciteze pe Jocelyn, după ce „a respirat pentru ea”, scrie „Daily Mail”. După ce fetiţa a fost salvată, Castro i-a spus lui Knight să cureţe camera.

Nu se ştie dacă în afară de Knight şi Castro a mai participat cineva la naşterea lui Jocelyn sau dacă micuţa a fost adusă pe lume cu ajutorul vreunui cadru medical specializat.

Marţi, anchetatorii au dezvăluit că cele trei femei răpite au fost supuse unor abuzuri sexuale şi psihologice în timp ce se aflau în captivitate. Din declaraţia lui Knight reiese că a rămas însărcinată de cinci ori, însă n-a dus nicio sarcină până la capăt, fiind bătută în repetate rânduri de Castro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările