Un tigru a îngrozit locuitorii din Houston, după ce s-a plimbat liber pe străzi. Texasul ar avea a doua populaţie de tigri din lume, după India VIDEO

Un tigru a îngrozit locuitorii din Houston, după ce s-a plimbat liber pe străzi. Texasul ar avea a doua populaţie de tigri din lume, după India VIDEO

Tigru / FOTO Arhivă

Un tigru bengalez a îngrozit duminică locuitorii unei suburbii oraşului american Houston, plimbându-se pentru o perioadă liber pe străzi înainte ca proprietarul său să-l prindă şi să fugă cu el.

O înregistrare video postată pe Twitter surprinde momentele în care tigrul bengalez se plimba liber pe străzile sururbiei oraşului Houston. Poliţia a confirmat incidentul şi a anunţat că a fost deschisă o investigaţie, conform The Guardian.
 
Un vecin înarmat s-a apropiat de tigru şi a ţipat către proprietarula acestuia să intre înapoi în casă, înjurându-l atât pe el, cât şi pe tigru. Apoi proprietatul a prins tigrul şi, după ce l-a urcat în maşină, a fugit de la faţa locului.
 
Poliţia din Houston a anunţat că proprietarul animalului a fost identificat şi că este căutat în prezent de autorităţi.
 
Tigrii pot fi deţinuţi ca animale de companie în Houston doar dacă proprietarul este licenţiat de autorităţi să aibă grijă de animale exotice.
 
Cu toate acestea, conform estimărilor, statul american Texas ar avea cea mai mare populaţie de tigri după India. Estimările variază între 2.000 şi 5.000 de tigri. Mulţi dintre aceştia se află în curţile locuitorilor şi nu sunt înregistraţi.
 
Un vecin a declarat că a văzut în trecut o maimuţă capucin în curtea din care a ieşit tigrul. „M-am gândit că e un animal mic şi că poate fi îmblânzit, dar nu m-am gândit niciodată că vor avea un tigru în casă”, a spus acesta pentru un post american de televiziune.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările