Un hoţ a violat o femeie în SUA, după ce obligat-o să aleagă între trei variante bolnave

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Politia New York
FOTO: Politia New York

O femeie din New York a trecut prin cele mai groaznice clipe din viaţa ei în momentul în care s-a trezit cu un străin în casă. Aceasta a fost jefuită şi apoi obligată să aleagă între trei variante îngrozitoare: fie este violată, fie este sufocată cu o pernă, fie acceptă să întreţină relaţii sexuale cu fiul ei, în vârstă de 25 de ani.

Agresorul, Joshua Henderson, în vârstă de 33 de ani, a pătruns în clădirea unde locuia femeia după ce a susţinut că este muncitor în construcţii, informează The Sun. 

Acesta purta o vestă reflectorizantă şi s-a prefăcut că merge pe acoperiş pentru reparaţii. În schimb, a intrat în apartamentul femeii, pe fereastră, şi a legat-o pe acesta şi pe fiul ei în vârstă de 25 de ani. După ce i-a ameninţat cu o armă, agresorul a luat banii şi bijuteriile care se găseau în casă.

Înainte să plece, bărbatul a pus-o pe femeie să aleagă între trei variante îngrozitoare: să o violeze, să o sufoce cu o pernă sau să întreţină relaţii sexuale cu fiul ei. 

După ce a violat-o, agresorul şi-a stropit victima cu apă şi săpun pentru a şterge probele, apoi bărbatul a părăsit clădirea grăbit, plecarea acestuia fiind surprinsă de camerele de supraveghere.

Soţia agresorului, însă, susţine că rezultatele DNA vor dovedi că Henderson este nevinovat. „Este un om grijului şi iubitor. Rezultatele DNA vor dovedi că nu a făcut nimic“, a declarat femeia pentru Daily News. 

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite