Un grup de dreapta, între care şi fani Trump, a dărâmat monolitul din California, proclamând că „Isus este rege”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un grup de tineri de dreapta a dărâmat monolitul din California Foto captură Vice
Un grup de tineri de dreapta a dărâmat monolitul din California Foto captură Vice

Un grup de tineri de dreapta a dărâmat noul monolit descoperit în California scandând „Isus este rege” . Ei au transmis acţiunea pe siteul de livestreaming DLive.

Trei tineri s-au filmat înlăturând structura metalică de circa 100 de kilograme în timp ce au scandat „America mai întâi” şi „Isus este rege”. Unul dintre ei, care purta o bandană MAGA, a declarat că o parte a monolitului este gay. În locul monolitului au pus o cruce de lemn.

„Hristos este rege în ţara aceasta. Nu vrem extratereştri ilegali din Mexic sau spaţiu („alien” este folosit pentru desemnarea imigranţilor). Aşa că să dărâmăm c... asta ”, declară unul dintre bărbaţi.

Tinerii şi-au făcut apoi poze cu crucea şi cu un picior pe monolit ca şi cum ar fi un trofeu de vânătoare. Apoi au legat structura cu frânghii şi au coborât cu ea de pe munte.

„A fost o experienţă de învăţare. Nimeni nu a fost arestat. A fost în regulă pentru că a fost distractiv”, a spus unul din ei, potrivit Vice.

Bărbaţii şi-au filmat drumul de cinci ore spre monolit şi au postat clipul pe DLive de pe contul CultureWarCriminal, dar înregistrarea a fost eliminată de pe platformă. Unul din bărbaţii din grup purta haine militare. Bărbaţii au cântat melodii militare şi au proferat insulte rasiste. 

La un moment dat s-au crezut urmăriţi de un un grup necunoscut şi s-au ascuns pentru a face un plan de a suna la poliţie şi a le pune în cârcă distrugerea monolitului. Tinerii s-au gândit că ar putea fi vorba de susţinători Antifa.

Clipul poate fi văzut aici.

Monolitul din California este al doilea descoperit după cel din Utah.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite