Un cuplu din New York s-a sinucis din cauza costurilor medicale pe care nu şi le putea permite

Un cuplu din New York s-a sinucis din cauza costurilor medicale pe care nu şi le putea permite

Poliţia din NY prezentă la locul tragicului incident

Un cuplu din Manhattan, soţ şi soţie, s-a sinucis vineri dimineaţa, lăsând în urmă doi copii şi două bilete prin care sugerează că au apelat la acest gest extrem din cauza costurilor medicale pe care nu şi le puteau permite.

Ştiri pe aceeaşi temă

Martorii au declarat că cei doi s-au aruncat în gol de la etajul al nouălea al clădirii în care locuiau. Aceştia aveau asupra lor biletele în care şi-au explicat actul.
 
Conform tabloidului New York Post, femeia, identificată doar ca Patricia de către autorităţi, în vârstă de 50 de ani, avea asupra ei un bilet în care era scris: „Copiii noştri sunt sus, vă rog să aveţi grijă de ei”. 
 
Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, avea un buzunar un bilet pe care era scris: „AM AVUT O VIAŢĂ MINUNATĂ ... Patricia şi cu mine am avut totul în viaţă ... nu mai putem trăi cu această realitate financiară ... Amândoi avem probleme medicale, pur şi simplu nu ne putem permite costurile medicale”.
 
În prezent în Statele Unite se discută din nou o reformă a sistemului de sănătate, preşedintele Trump promiţând înlocuirea reformelor decise de fosta administraţie.
 
Fotografie a biletului găsit în buzunarul bărbatului

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările