A devenit erou, după ce a salvat o fetiţă de la înec, în urma unui accident în lanţ pe un pod. Întâmplarea putea să se termine tragic

A devenit erou, după ce a salvat o fetiţă de la înec, în urma unui accident în lanţ pe un pod. Întâmplarea putea să se termine tragic

O fetiţă de doi ani a fost salvată de la înec, de către un bărbat, după ce a căzut în apă în urma unui cumplit accident în lanţ petrecut pe un pod în Maryland. În urma impactului de pe podul Route 90, opt persoane au ajuns la spital.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul care a salvat-o pe micuţă, a dorit să-şi păstreze identitatea secretă, astfel departamentul de pompieri îl numesc „eroul umil”, conform observatornews.ro. 

„A sărit în apă. A salvat copilul în vârstă de 23 de luni. Nu există nicio îndoială că dacă nu ar fi făcut asta, aveam alt titlu pentru poveste”, a mai spus Whittington, care a ţinut să precizeze că apa din acea zonă are o adâncime de aproximativ 5 metri, iar saltul a fost mai mare de 25 de metri.

În final, cei doi au fost salvaţi la rândul lor de oameni aflaţi pe o barcă.

,,Adevăratul erou în această situaţie este bunul samaritean care a sărit pentru a salva copilul. Aş vrea să-i dau mâna sau să-i cumpăr o bere sau ambele într-o zi", a spus Rob Korb, membru pe viaţă al Departamentului de Pompieri Ocean City şi adjunct al mareşalului de pompieri din judeţul Worcester.

,,Pentru tragedia pe care o vedeţi acolo, rezultatul a fost cu adevărat unul de succes.A fost o zi foarte norocoasă pentru o mulţime de oameni care au suferit leziuni traumatice”, a spus Whittington.

Duminică, în jurul orei 14.45, unităţile de pompieri şi poliţie au fost trimise pe podul Route 90, autorităţile găsind un vehicul pe jumătate deasupra balustradei şi mai multe persoane rănite, se arată într-un comunicat de presă al Departamentului de Pompieri Ocean City.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările