Un bărbat din New York a fost arestat după ce a incendiat un brad de Crăciun în faţa sediului Fox News | VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Captură video
FOTO: Captură video

Un bărbat a fost arestat miercuri dimineaţa în New York, după ce poliţiştii l-au acuzat de incendierea uriaşului brad de Crăciun din faţa sediului televiziunii conservatoare Fox News, relatează The Daily Beast .

Incendiul a început la puţin timp după miezul nopţii în faţa clădirii Fox News lângă care se află şi redacţiile ziarelor Wall Street Journal şi The New York Post.

Focul a distrus rapid decoraţiunile de Crăciun, copacii din jur fiind de asemenea puternic afectaţi de flăcări. Deocamdată nu este clar ce l-a motivat pe bărbat să facă acest lucru.

Un purtător de cuvânt al poliţiei al NYPD a confirmat că un bărbat în vârstă de 49 de ani se află în arest însă poliţiştii nu au confirmat deocamdată dacă acesta a folosit un dispozitiv incendiar.

Ofiţerii au găsit o brichetă asupra suspectului deşi nu este clar dacă această a fost folosită pentru incendierea bradului.

Fox News scrie că bradul său „patriotic” era era decorat cu peste 10.000 de globuri şi 100.000 de luminiţe în cele trei culori al steagului american, roşu, alb şi albastru.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite