Crimă oribilă în SUA. Un bărbat de culoare a fost împuşcat în plină zi, în timp ce traversa o stradă cu fetiţa sa de mână VIDEO

Crimă oribilă în SUA. Un bărbat de culoare a fost împuşcat în plină zi, în timp ce traversa o stradă cu fetiţa sa de mână VIDEO

Bărbat împuşcat pe stradă la New York Foto captură Twitter

Un bărbat care traversa o stradă din Bronx, New York, de mână cu fiica sa de 6 ani, a fost împuşcat mortal de un atacator care a deschis focul dintr-o maşină.

O maşină i-a urmărit pe cei doi şi s-a apropiat împuşcându-l pe bărbat în timp ce se afla cu spatele spunându-i ceva fetiţei sale. Atacul a fost suprins de camerele de supraveghere. Atacatorul l-a ţintit pe bărbat, dar fetiţa a scăpat nevătămată.
 
Făptaşul nu a fost încă prins.

Potrivit The New York Times, poliţia oferă o recompensă de 10.000 de dolari pentru orice informaţii care ar putea duce la prinderea acestuia.

„Domnul Robinson nu e singura victima a acelei crime. Acea fetiţă e şi ea o victimă, cum este şi comunitatea din partea de nord-est a secţiei de poliţie”, a transmis şeful poliţiei.


Bărbatul locuieşte în  Brooklyn şi a fost pronunţat mort la spital. Crima face parte dintr-o serie de alte atacuri în cursul weekendului: 49 de persoane au fost vizate de ele. 7 oameni au fost împuşcaţi în decursul a trei ore în Bronx, 5 dintre ei fatal, relatează New York Post.

Potrivit ABC7, weekendul de 4 iulie a fost marcat de violenţe la New York: 11 persoane au fost ucise în două zile şi au avut loc 30 de incidente de violenţă armată asupra a 48 de persoane.

Bărbatul ucis avea 29 de ani şi a fost arestat de mai multe ori.

Primarul a explicat că sistemul judiciar nu mai funcţionează normal în contextul pandemiei, în timp ce poliţia a pus incidentele  şi în seama violenţei bandelor, reformelor referitoare la cauţiuni, procurorilor districtuali şi eliberărilor din închisoare din cauza epidemiei.

Oficialii din poliţie au declarat că au crescut violenţele bandelor şi că aproape toate victimele sunt minorităţi. 

„Există o activitate intensă a bandelor, activităţi legate de droguri. Sunt persoane rele cu arme. Au loc reglări de conturi”, a transmis poliţia. 

Şeful departamentului NYPD a mai explicat că poliţiştii se tem să intervină din cauza noii legislaţii de interzicere a imobilizării cu piciorul a gâtului pe care nu o înţeleg pe deplin şi pot face arestări cu imobilizare care i-ar putea pune sub acuzare.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: