Un australian închis 11 ani pentru o crimă pe care nu a comis-o a fost omorât. Ce a făcut în ultimele clipe de viaţă

Un australian închis 11 ani pentru o crimă pe care nu a comis-o a fost omorât. Ce a făcut în ultimele clipe de viaţă

Andrew Mallard fusese exonerat de crimă în urmă cu 13 ani, după ce a petrecut mai bine de un deceniu în închisoare

Un bărbat care a petrecut în închisoare 11 ani pentru o crimă pe care nu a comis-o a fost ucis în Los Angeles, LAPD oferind o recompensă de 25.000 de dolari pentru informaţii care duc la prinderea celui vinovat de moartea sa.

Andrew Mallard, au australian în vârstă de 56 de ani, a fost călcat de o maşină joi dimineaţă, la 1.30, în timp ce traversa strada pe un bulevard din Los Angeles, şi a murit din cauza rănilor suferite. Şoferul nu a oprit şi a fugit în trombă de la locul accidentului, fiind căutat de Poliţie. 
 
Camerele de supraveghere din zonă au surprins ultimele momente din viaţa sa. În imagini, el poate fi văzut în timp ce cumpără ţigări dintr-un magazin de băuturi alcoolice în care obişnuia să meargă frecvent.  
 
 
În 1995, Mallard a fost condamnat la închisoare pe viaţă pentru uciderea proprietarei unui magazin de bijuterii din oraşul australian perth, potrivit CNN. 11 ani mai târziu, în 2006, a fost exonerat şi eliberat, după ce Poliţia a găsit probe care incriminau un alt bărbat condamnat pentru crimă. În 2009, el a primit daune în valoare de 3,25 de milioane de dolari de la guvernul australian. 
 
Mallard locuia în Los Angeles cu logodnica sa şi a fost subiectul documentarului „Saving Andrew Mallard“, care a urmărit eforturile de demonstrare a nevinovăţiei sale.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: