Ultimele cuvinte ale unui bărbat de 30 de ani care a murit după ce a participat la o „petrecere COVID”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambulanţă la centrul de urgenţe al spitalului Methodist din Houston/Texas FOTO EPA-EFE
Ambulanţă la centrul de urgenţe al spitalului Methodist din Houston/Texas FOTO EPA-EFE

Un american de 30 de ani a murit la un spital din San Antonio, Texas, după ce a participat la o aşa-numită „petrecere COVID”. Echipa care l-a îngrijit a făcut publice ultimele cuvinte ale bărbatului.

Potrivit asistentelor care l-au îngrijit, ultimele cuvinte ale unui bărbat de 30 de ani care a participat la o petrecere COVID a unei persoane confirmate cu coronavirus au fost: „Cred că am făcut o greşeală. Am crezut că e o farsă, dar nu este”.

Bărbatul le-a povestit asistentelor despre petrecerea la care s-a expus intenţionat infecţiei cu noul coronavirus, întrucât nu credea în existenţa virusului.

Echipa medicală a spitalului metodist din San Antonio, statul Texas, a tras un semnal de alarmă asupra faptului că tot mai mulţi tineri se expun virusului pentru a se convinge că e real, iar numărul pacienţilor tineri, de 20, respectiv 30 de ani, a crescut în ultima perioadă.

„Ideea e că oamenii se adună pentru a vedea dacă virusul e real şi dacă sunt persoane care se infectează”, a transmis spitalul.

Districtul Bexar din Texas, unde se află oraşul San Antonio, are în prezent 18.602 de cazuri de coronavirus.

Pacienţii din categoria de vârstă 20-29 de ani reprezintă 24% din cazuri, în timp ce aceia din categoria 30-39, 20% din cazuri.

Spitalul a făcut publică povestea pentru a avertiza asupra faptului că virusul nu discriminează, oricine se poate îmbolnăvi şi aşa cum sunt pacienţi tineri care se recuperează sunt şi alţii care se îmbolnăvesc serios.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite