Twitter a şters o postare a consilierului lui Donald Trump pe probleme de COVID-19. Acesta susţinea că masca nu e eficientă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Donald Trump cu mască - foto guliver-gettyimages
Donald Trump cu mască - foto guliver-gettyimages

Medicul s-a alăturat grupului operativ al preşedintelui american în luna august. Postarea sa a fost imediat ştearsă de cei de la Twitter.

Dr. Scott Atlas a scris pe Twitter sâmbătă: „Măştile funcţionează? NU”, alături de un link către un articol care susţine că acoperirea feţei nu este eficientă, arată jurnaliştii de la Hotnews.

Medicul a intrat în urmă cu două luni în grupul operativ de luptă cu COVID-19 al preşedintelui american.

Imediat după postarea lui Scott Atlas, Twitter a intervenit şi a şters-o.

Atlas a declarat pentru Newsweek că a contestat decizia, adăugând: „Twitter pare să cenzureze ştiinţa dacă merge împotriva propriilor lor obiective de îndoctrinare publică”.

Platforma de socializare şi-a înăsprit politicile privind fake news şi dezinformarea în ultimele luni. Mai multe postări au fost etichetate ca fiind posibile dezinformări şi recent au fost blocate mai multe conturi, inclusiv al preşedintelui Donald Trump.

Twitter interzice distribuirea de conţinut fals sau înşelător legat de COVID-19. Un purtător de cuvânt al companiei a transmis că Atlas a încălcat această politică prin postarea sa.

Citeşte şi:

Alegeri SUA 2020. Gafă a lui Donald Trump la un miting electoral în Michigan: „Îmi place mult prim-ministrul Macron“

ANALIZĂ Vioara a doua în sondaje şi fără niciun as în mânecă - cum mai poate câştiga Donald Trump alegerile?

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite