Trump refuză din nou să accepte victoria lui Biden: Condiţia pusă pentru a pleca de la Casa Albă

Trump refuză din nou să accepte victoria lui Biden: Condiţia pusă pentru a pleca de la Casa Albă

Donald Trump FOTO EPA-EFE

Donald Trump nu se împacă nicidecum cu pierderea alegerilor. Liderul în exerciţiu de la Casa Albă anunţă că pleacă dacă preşedintele-ales demonstrează că nu a fraudat la 3 noiembrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Biden poate să intre în Casa Albă ca preşedinte doar dacă poate dovedi că cele 80.000.000 de voturi ridicole ale sale nu au fost obţinute fraudulos sau ilegal. Văzând ce s-a întâmplat în Detroit, Atlanta, Philadelphia şi Milwaukee, fraudă masivă,  are o mare şi nerezolvabilă problemă!”, a scris Donald Trump pe Twitter.

Prin acest mesaj, Trump insistă cu teoria fraudării alegerilor fără să aducă probe.

Twitter a marcat  postarea ca având conţinut fals, înşelător sau controversat.

Anterior, Donald Trump dădea impresia că acceptă înfrângerea în faţa lui Biden.

Întrebat la o conferinţă de presă dacă va părăsi Casa Albă în momentul în care rezultatele oficiale finale îl vor arăta pe Joe Biden câştigător, Trump a declarat: „Cu siguranţă că o voi face şi voi ştiţi asta”. 

Joe Biden a câştigat 306 voturi în Colegiul Electoral, cu mult peste cele 270 necesare pentru a deveni preşedinte, în timp ce Donald Trump a obţinut doar 232. Votul din Colegiul Electoral este programat pentru 14 decembrie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările