Trump, la o recepţie de Crăciun la Casa Albă: „Ne vom revedea în patru ani”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Donald Trump continuă să-şi nege înfrângerea în alegerile de la 3 noiembrie şi să-l acuze pe preşedintele ales Joe Biden de fraude. Cu toate acestea, cel de-al 45-lea preşedinte american a anunţat că ar putea să candideze la alegerile din 2024 pentru un al doilea mandat la Casa Albă, scrie presa americană, potrivit news.ro.

„Au fost patru ani incredibili”, a declarat Donald Trump marţi, la o recepţie de Crăciun, la Casa Albă, la care au luat parte numeroşi membri ai Consiliului Naţional Republican (RNC), potrivit agenţiei americane de presă Associated Press.

„Încercăm să facem din nou alţi patru ani”, a continuat miliardarul newyorkez, adăugând apoi: „altfel ne vom revedea în patru ani”.

Trump a catalogat anul 2020 un an „neobişnuit” şi a spus de mai multe ori că a „câştigat” alegerile.

„Eu le numesc alegeri trucate şi o voi face mereu”, a declarat el.

Miliardarul intenţionează să-şi continue acest discurs, în pofida faptului că secretarul său al Justiţiei Bill Barr a anunţat în aceeaşi zi că nu a văzut suficiente „fraude” care să schimbe rezultatul alegerilor din 3 noiembrie, în care Joe Biden a obţinut victoria.

Un consilier de campanie al preşedintelui american în exerciţiu a declarat pentru CNN că există discuţii cu privire la organizarea unui eveniment pro-Trump, care ar urma să aibă loc cam în ziua învestirii lui Joe Biden, programată pentru 20 ianuarie.

Locatarul Casei Albe ar putea să-şi anunţe viitoarea campanie în alegerile prezidenţiale din 2024.

Participanţii la reuniunea de la Casa Albă nu purtau măşti de protecţie, scriu AP şi CNN.

Administraţia Trump a fost criticată în mai multe rânduri din cauza încălcării reglementărilor sanitare împotriva COVID-19.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite