Trump iese la atac împotriva lui Biden, care şi-a anunţat candidatura la Casa Albă: „Bine ai venit în cursă, Joe adormitul“

Trump iese la atac împotriva lui Biden, care şi-a anunţat candidatura la Casa Albă: „Bine ai venit în cursă, Joe adormitul“

Preşedintele american Donald Trump FOTO CNN

Preşedintele american Donald Trump a atacat joi candidatura la Casa Albă a fostului vicepreşedinte Joe Biden, anunţată anterior, punându-i la îndoială capacitatea de a obţine victoria în alegerile primare democrate, relatează AFP.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Bine ai venit în cursă, Joe adormitul“, a scris Trump pe Twitter, reluând astfel una dintre poreclele pe care i le-a dat.

„Sper doar că eşti suficient de inteligent, lucru de care ne îndoim de mult timp, să câştigi campania (alegerilor) primare“ democrate.

„Vor fi lovituri urâte, vei avea de-a face cu oameni care au idei cu adevărat nebune şi demente“, a adăugat el.

„Dar, dacă reuşeşti, te voi vedea la linia de start!“, afirmă liderul actual de la Casa Albă.

El a repostat, de asemenea, un mesaj al şefei Partidului Republican, Ronna McDaniel, care-l atacă, la rândul ei pe Biden, lăudând bilanţul economic al celor doi ani de mandat ai lui Trump.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările