Trump a discutat cu consilierii săi pentru o eventuală graţiere a copiilor, ginerelui şi avocatului său personal, Rudy Giuliani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO EPA-EFE
FOTO EPA-EFE

Preşedintele în exerciţiu al SUA, Donald Trump, a discutat cu consilierii săi pentru a acorda o graţiere preventivă copiilor săi, ginerelui, dar şi avocatului personal, Rudy Giuliani. Trump este îngrijorat că noul guvern al lui Biden va încerca să se răzbune pe acesta şi pe cei mai apropiaţi oameni din jurul său.

New York Times a dezvăluit că Trump este îngrijorat cu privire la modul în care noua conducere din Departamentul de Justiţie va încerca să se răzbune pe el şi va încerca îi ancheteze copiii, pe soţul fiicei sale Ivanka, dar şi pe avocatul său personal. 

De aceea Trump a încercat să se sfătuiască cu consilierii săi pentru o eventuală graţiere a acestora. Noile afirmaţii apar la o zi după ce acelaşi ziar a relatat detalii despre discuţia dintre Trump şi avocatul său Giuliani, în care avocatul îi cerea actualului preşedinte american să îi acorde amnistiţie preventivă.

Încă nu este clar de ce Trump este îngrijorat pentru fiul său Eric ş Ivanka Trump, pentru care şi-ar dori graţierea preventivă. Celălalt fiu, Donald Trump Jr, a fost investigat de către consilierul special Robert S. Mueller III cu privire la contactele pe care acesta le-a avut cu ruşii. 

De asemenea şi ginerele său, Jared Kushner, a dat informaţii false autorităţilor federale în cadrul procedurilor de primire a autorizaţiei de securitate. Au fost aduse în discuţii contactele sale cu străinii, dar autorizaţia i-a fost dată în cele din urmă, chiar de preşedintele Donald Trump, conform New York Times. 

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite