Trump, despre imaginile cu Rudy Giuliani având mâinile în pantaloni în faţa unei presupuse jurnaliste: „Nu-l găsesc nostim”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rudy Giuliani, victima unei farse Captura YouTube
Rudy Giuliani, victima unei farse Captura YouTube

Donald Trump a declarat vineri că nu a apreciat niciodată glumele actorului Sacha Baron Cohen, creator al personajului Borat, care l-a păcălit în noul său film pe avocatul preşedintelui american, Rudy Giuliani, potrivit AFP.

Întrebat la bordul avionului prezidenţial Air Force One despre un videoclip, care îl arată pe Giuliani într-o situaţie aparent jenantă împreună cu o femeie seducătoare, Trump a răspuns: „Nu ştiu ce s-a întâmplat”. „De mulţi ani a încercat să mă păcălească. Este un tip bizar. Nu-l găsesc nostim”, a declarat Donald Trump. 

Umoristul şi regizorul britanic, care îl interpretează pe Borat, jurnalist kazah fictiv, s-a specializat cu echipa sa în videoclipuri în care păcăleşte personalităţi politice, în special susţinători ai lui Donald Trump. 

Miercuri, Rudy Giuliani, fost primar al New York-ului şi avocat al lui Donald Trump, a protestat faţă de videoclip, o scenă în care este victima unui fals „interviu” organizat într-o cameră de hotel în prezenţa unei femei.       

Scena dă impresia că Giuliani este surprins într-o poziţie compromiţătoare pentru că apare cu mânile în pantaloni, pe pat.                

Dar avocatul a declarat că scena este „un fals complet”, precizând pe Twitter că a fost un moment în care şi-a aranjat cămaşa în pantaloni. 

„În niciun moment, înainte, în timpul sau după interviu, nu am avut un comportament deplasat. Dacă Sacha Baron Cohen presupune contrariul, minte neruşinat”, a adăugat Giuliani. 

Donald Trump a fost întrebat despre videoclip înainte de a decola cu Air Force One din Pensacola (Florida) către West Palm Beach. 

El a povestit un incident pe care l-a avut cu Sacha Baron Cohen acum 15 ani. În 2003, Donald Trump a fost intervievat de umorist care pretindea că este Ali G, un gangster care îşi prezenta ultimul său proiect, mănuşi speciale pentru a mânca îngheţată. „Pentru mine este un tip murdar”, a comentat Trump.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite