Trei angajaţi militari ai Casei Albe, anchetaţi pentru că au avut „contacte necorespunzătoare“ cu femei străine în timpul turneului lui Trump în Asia

Trei angajaţi militari ai Casei Albe, anchetaţi pentru că au avut „contacte necorespunzătoare“ cu femei străine în timpul turneului lui Trump în Asia

Preşedintele SUA, Donald Trump

Pentagonul a declanşat o anchetă pentru a determina dacă trei angajaţi militari ai Casei Albe au avut „contacte necorespunzătoare“ cu femei străine în timpul recentelor călătorii ale lui Donald Trump în Asia, scrie Washington Post.

Ştiri pe aceeaşi temă

Surse oficiale apropiate cazului au spus că trei ofiţeri nu ar fi respectat regimul de urgenţă în timpul vizitei preşedintelui SUA în Vietnam.
 
Cei trei lucrau pentru Agenţia de Comunicaţii a Casei Albe, un serviciu militar specializat care oferă oficialilor de nivel înalt servicii de comunicaţii sigure.
 
Pentagonul a refuzat să ofere detalii, dar a recunoscut că investighează această chestiune.
 
"Suntem la curent cu incidentul, care este acum sub investigaţie", a spus purtătorul de cuvânt al Pentagonului, Mark Wright.
 
Patru angajaţi militari din aceeaşi echipă de la Casa Albă au fost de asemenea acuzaţi de comportament necorespunzător în timpul unei vizite din luna august a vicepreşedintele Mike Pence în Panama, a mai relatat Washington Post, citând oficiali americani.
 
Cei patru bărbaţi, doi din cadrul armatei şi doi din cadrul Air Force, au fost acuzaţi că au dus femei străine după program într-o zonă de securitate înainte de sosirea lui Pence, au spus oficialii citaţi de cotidianul ameican. 
 
În 2012, agenţii serviciilor de protecţie ale preşedinţiei americane au fost prinşi în actul de a solicita prostituate în Columbia.
 
citeste totul despre: