The Washington Post dezvăluie suma plătită până acum de Secret Service pentru a-l păzi pe Donald Trump în propriile hoteluri

The Washington Post dezvăluie suma plătită până acum de Secret Service pentru a-l păzi pe Donald Trump în propriile hoteluri

Donald Trump jucând golf sub o strictă supraveghere FOTO AFP

Proprietăţile lui Donald Trump au încasat plăţi de peste 1 milion de dolari din partea Secret Service de la instalarea miliardarului newyorkez la Casa Albă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Suma cheltuită de Secret Service pentru a-l păzi pe Donald Trump în propriile hoteluri şi cluburi de golf ajunge la 1,1 milioane de dolari, scrie The Washington Post în baza unui bilanţ actualizat recent.

Potrivit publicaţiei americane, preşedinţia este o afacere de succes pentru Trump.

De exemplu, nota pentru o cameră rezervată pentru un agent Secret Service se ridică la 567 de dolari pe noapte, chiar şi dacă există indicii că acesta nu mai poate veni. Este o sumă mult mai mare faţă de cei 50 de dolari anunţaţi de Eric Trump, unul dintre cei trei fii ai preşedintelui american.

Mai mult, Secret Service este facturat chiar şi atunci când o proprietate este închisă. De exemplu, cu toate că nu a funcţionat pe perioada restricţiilor anti-coronavirus, clubul de golf din Bedminster, New Jersey, a emis o factură de 21.800 de dolari pentru închirierea unei cabane şi alte cheltuieli.

Trump nu a vizitat clubul din Bedminister cât timp a fost închis, dar fiica sa Ivanka şi soţul ei Jared Kushner s-au oprit acolo pentru prima noapte de Paşte, în ciuda restricţiilor de la acea vreme.

Donald Trump a fost acuzat în repetate rânduri că se foloseşte de postul de la Casa Albă pentru afacerile personale. Potrivit unor relatări, delegaţiile străine sunt la rândul lor nevoite să se cazeze în hotelurile preşedintelui american.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările