Sute de persoane au fost evacuate la Boston, după descoperirea unor rucsacuri suspecte

Sute de persoane au fost evacuate la Boston, după descoperirea unor rucsacuri suspecte

Atentatele de anul trecut din Boston au marcat memoria colectivă a locuitorilor oraşului Boston

Sute de persoane au fost evacuate, marţi seara, la Boston, în nord-estul Statelor Unite, după descoperirea a două rucsacuri suspecte în apropiere de locul atentatelor de la maraton, comise în urmă cu un an, relatează AFP.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţia a precizat că un bărbat a fost reţinut. Echipe de genişti au detonat rucsacurile suspecte, la doar câteva ore după o ceremonie organizată în memoria victimelor dublului atentat, soldat cu trei morţi şi 264 de răniţi, comis în timpul maratonului.

Aceasta nu a precizat pentru moment ce conţineau rucsacurile.

Un martor ocular a povestit pentru AFP că a văzut un tânăr în vârstă de aproximativ 20 de ani, îmbrăcat în haine negre, purtând un rucsac.

El a strigat poliţiei care l-a reţinut că este student la Massachusetts College of Arts, o universitate, potrivit martorului ocular.

Strada Boylston, unde a avut loc dublul atentat de la maraton, a fost închisă, iar o linie de metrou a fost suspendată, a precizat poliţia, care i-a invitat pe locuitorii oraşului să evite acest sector.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: