Suspectul în cazul răpirilor din Cleveland riscă pedeapsa cu moartea

Suspectul în cazul răpirilor din Cleveland riscă pedeapsa cu moartea

Locuinţa răpitorului din Cleveland FOTO Reuters

Un procuror american l-a avertizat joi pe Ariel Castro, inculpat pentru violarea şi sechestrarea a trei tinere timp de zece ani, că intenţionează să ceară pedeapsa cu moartea.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Comitetul îl va acuza pentru fiecare act de agresiune sexuală şi tentativă de omor, şi fiecare act de crimă deosebit de gravă comisă prin întreruperea sarcinii”, a declarat procurorul comitatului Cuyahoga, Timothy McGinty, adăugând că va căuta să obţină acuzaţii pasibile cu pedeapsa cu moartea.

Un raport al poliţiei arată că cele trei femei, ţinute în captivitate în interiorul unei case timp de aproximativ un deceniu, au fost înfometate şi violate. El adaugă că una dintre femei a pierdut cinci sarcini din cauza agresiunilor suferite.  
                    
Raportul obţinut joi de Associated Press prezintă o imagine sumbră a calvarului acestor femei. Ele au fost salvate în această săptămână după ce una dintre ele a reuşit să fugă.
                    
Amanda Berry a declarat poliţiei că a născut un copil într-o piscină gonflabilă, în timp ce era în captivitate.
                    
Michelle Knight, acum în vârstă de 32 de ani, a spus la rândul ei că a suferit cel puţin cinci avorturi spontane din cauza lui Ariel Castro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările