SUA: Panică printre pasagerii unui avion Delta Airlines, după ce aeronava a pierdut brusc peste 9.000 de metri din altitudine

SUA: Panică printre pasagerii unui avion Delta
Airlines, după ce aeronava a pierdut brusc peste 9.000 de metri din altitudine

Un avion al Delta Airlines care călătorea din Atlanta la Fort Lauderdale, miercuri, a efectuat o aterizare de urgenţă în Tampa, Florida, după ce a pierdut peste 9.000 de metri din altitudine, în mai puţin de 7 minute, stârnind panică printre pasageri.

Brandon Tomlinson, care era la bordul aeronavei cu fiul său de un an şi mama sa, a declarat pentru BuzzFeed News că incidentul s-a petrecut la aproximativ 35 de minute după decolare.
 
 
„Deodată, au căzut măştile de oxigen şi se auzea un zgomot asurzitor, de la motoare cred, pentru că pilotul plonja ca să ajungă jos”, a spus el. „Era ca un roller coaster. Şi puteai vedea în ochii însoţitoarelor de bord că era real şi nu era ceva de glumit”.
 
 
Purtătorul de cuvânt al Delta Air Lines, Anthony Black, a declarat pentru BuzzFeed News că piloţii au decis să iniţieze o coborâre rapidă, după ce au fost alertaţi de „o posibilă problemă cu depresurizarea aeronavei”.
 
„Ca măsură de precauţie, echipajul a ales să coboare rapid de la 12.000 de metri la 3.000 de metri”, a precizat Black. „Scopul era aducerea avionului la o altitudine mică unde oamenii să nu aibă nevoie de măşti şi să şi reducă problema depresurizării”.
 
Avionul a aterizat în siguranţă în Tampa, miercuri noapte.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: