Rugăminţile unei fetiţe de 6 ani arestate de un poliţist la şcoală. De ce a fost încătuşată VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Camera video a unui ofiţer de poliţie a surprins momentul în care arestează o fetiţă în vârstă de 6 ani la o şcoală din Florida. Aceasta plânge şi îl roagă pe ofiţer să nu o aresteze, în timp ce poliţistul îi pune cătuşele de plastic în jurul încheieturilor.

Videoclipul pe care familia l-a trimis presei locale şi l-a postat apoi şi pe reţelele sociale arată momentul în care fetiţa este arestată pentru lovirea cu pumnii a membrilor personalului de la şcoala sa din Orlando. Incidentul a avut loc în septembrie 2019. 

„Pentru ce sunt astea?", a întrebat Kaia Rolle, fetiţa de 6 ani, la vederea colierelor de plastic folosite pentru a o încătuşa. „Sunt pentru tine”, a spus ofiţerul Dennis Turner.

Turner a fost concediat la scurt timp după ce a arestat-o pe elevă. Şeful poliţiei din Orlando a declarat că Turner nu a respectat politica departamentului de a obţine aprobarea unui comandant pentru a aresta o persoană cu vârsta sub 12 ani, 

Turner le spune administratorilor şcolii că a făcut 6.000 de arestări, printre care se numără un copil de 7 ani. Când angajaţii şcolii îi spun ofiţerului că fetiţa are 6 ani, nu 8 cum credea el, el răspunde: „Acum ea a doborât recordul”.

Deoarece era ofiţer de rezervă, nu era membru al sindicatului de poliţie care nu l-a reprezentat, a declarat Shawn Dunlap din Ordinul Fraternal al Poliţiei Orlando Lodge 25.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite