Statele Unite: Un candidat controversat la Congres admite că este pedofil

Statele Unite: Un candidat controversat la Congres admite că este pedofil

Nathan D. Larson, un admirator al lui Hitler şi un susţinător al relaţiilor incestuoase FOTO WUSA

Un controversat politician american a recunoscut că este pedofil şi comunică pe site-uri de profil cu cei care-i împărtăşesc ideile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nathan D. Larson are 37 de ani şi vrea să obţină un loc în Congres în statul său natal Virginia, candidând ca independent. El este convins că va reuşi, chiar şi cu eticheta de pedofil.

De fapt, contactat de The Huffington Post, politicianul nu a avut nicio reţinere în recunoaşte că este pedofil.

„Muţi oameni sunt obosiţi de corectitudinea politică şi constrângerile ei. Oamenii preferă pe cineva considerat outsider, întrucât acesta nu are nimic de pierdut şi spune exact ceea ce gândesc mulţi“, a declarat Nathan Larson pentru The Huffington Post.

Chestionat pe marginea site-urilor suiped.org şi incelocalypse.today, promotoare ale pedofiliei, şi întrebat dacă este pedofil sau doar scrie despre pedofilie, el nu şi-a negat activitatea desfăşurată în aceste locuri obscure şi a spus că „este o combinaţie între cele două“.

Nathan D. Larson a intrat în atenţia presei după ce a scris un eseu în care pledează pentru relaţiile incestuoase. Mai mult, el susţine pornografia cu minori şi violul, fiind de părere că multe femei au astfel de fantezii. Pledează, totodată, pentru retragerea Legii cu privire la violenţa împotriva femeii şi se declară un adept al supremaţiei albilor, văzând în Hitler un „erou“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările