Schimbare de decor la Casa Albă. Fotografiile din timpul vizitei lui Macron în SUA au fost înlocuite cu unele în care apar Donald Trump şi Kim Jong-un

Schimbare de decor la Casa Albă. Fotografiile din timpul
vizitei lui Macron în SUA au fost înlocuite cu unele în care apar Donald
Trump şi Kim Jong-un

Kim Jong-un şi Donald Trump la summit-ul din 12 iunie din Singapore Foto: EPA/EFE

Relaţia apropiată dintre preşedintele american, Donald Trump, şi liderul nord-coreean, Kim Jong-un, afişată în timpul summit-ului din 12 iunie de la Singapore, şi-a câştigat un loc de cinste şi pe pereţii Casei Albe.

Mai precis, fotografii cu cei doi surprinse în timpul istoricei lor întâlniri au fost expuse în aripa de vest a Casei Albe. 

Însă acestea nu au fost pur şi simplu aşezate alături de celelalte fotografii aflate la vedere, ci le-au înlocuit pe cele în care Trump apare alături de preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, relatează Neewsweek.com.

Luna trecută, adaugă publicaţia citată, în capătul scării din aripa de vest a Casei Albe erau expuse fotografii din timpul recentei vizite de stat efectuate de liderul de la Élysée la Washington.

Acum, însă, acestea au fost înlocuite cu fotografii cu Trump şi Kim din timpul summit-ului de la Singapore. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: