Scandalul „Huntergate“. Fostul partener de afaceri al fiului lui Joe Biden va preda FBI dovezi privind negocieri în China

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul partener de afaceri al lui Hunter Biden, Tony Bobulinski, cel care furnizat Fox News mesaje ale acestuia privind o schemă de afaceri din China, urmează să predea toate dispozitivele sale electronice şi înregistrările cu privire la afacerile lui către FBI, a anunţat pe Twitter John Roberts de la Fox News.

Tony Bobulinski a făcut publice mai multe mesaje ale lui Hunter Biden, între care şi unul în care se referea la împărţirea banilor într-o viitoare companie, iar 10% i-ar fi revenit Barosanului („the big guy”), care ar fi chiar fostul vicepreşedinte Joe Biden.

„Ceea se afirmă este o realitate. Ştiu că este o realitate pentru că am trăit-o. Eu sunt CEO-ul Sinohawk Holdings care au fost un parteneriat între China, reprezentată de CEFC/directorul Ye şi familia Biden. Am fost adus în companie să fiu CEO de către James Gilliar şi Hunter Biden. Referirea la Barosanul în mult mediatizatul e-mail din 13 mai 2017 este în fapt o referire la Joe Biden. Celălalt JB despre care se vorbeşte în e-mail este Jim Biden, fratele lui Joe”, a declarat Tony Bobulinski, potrivit Mediafax.

Într-un mesaj datat 20 mai 2017, „Tony Bobulinski este avertizat de partenerul de afaceri James Gilliar: nu menţiona implicarea lui Joe, doar când veţi fi faţă în faţă. Ştiu ca ştii deja asta, dar sunt paranoici”, arată Mike Emanel de la Fox News, potrivit The Sun.

Bobulinski a declarat pentru The New York Post: „L-am văzut pe vicepreşedintele Joe Biden spunând că nu a vorbit niciodată cu Hunter despre afaceri. Am văzut la prima mână că nu e adevărat, deoarece nu era doar afacerea lui Hunter, ei vorbeau de a pune la bătaie numele şi moştenirea familiei”.

 Bobulinski  declarat: „Hunter Biden îşi numea tatăl „Big Guy” sau „directorul meu” şi menţiona frecvent că cerea aprobarea sau sfaturile sale privind potenţiale contracte despre care discutam”.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite