Procurorii vor cere pedeapsa cu moartea pentru monstrul din Cleveland

Procurorii vor cere pedeapsa cu moartea pentru monstrul din Cleveland

Ariel Castro a stat cu privirea aţintită în pământ pe tot parcursul primei sale înfăţişări FOTO Reuters

Ariel Castro, portoricanul care a răpit trei fete şi le-a abuzat sexual şi psihic timp de aproape zece ani, ar putea primi pedeapsa cu moartea, spun procurorii din Ohio. Fostul şofer de autobuz este acuzat de răpirea şi violarea celor trei femei pe care le-a sechestrat în casa lui, dar şi de omor deosebit de grav, scrie cotidianul britanic „The Guardian”.

Castro a compărut în faţa unui tribunal din Cleveland joi, iar judecătoarea cazului a fixat cauţiunea la opt milioane de dolari, asigurându-se astfel că portoricanul va continua să rămână în închisoare. Potrivit avocatului său din oficiu, Castro este şomer şi nu prea are bani.

Procurorul Timothy McGinty a spus că intenţionează să-l pună sub acuzare pe Castro pentru răpire, abuz sexual şi omor deosebit de grav, acuzaţie care ar putea atrage pedeapsa cu moartea.

Michelle Knight, care a fost răpită în 2002, a povestit anchetatorilor cum a rămas gravidă de cel puţin cinci ori, însă Castro a înfometat şi a bătut-o de fiecare dată până a avortat. Procurorii vor ca Ariel Castro să răspundă pentru vieţile pe care le-a luat, abuzându-o pe Knight.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările