Prinţul William şi Ducesa Kate, în turneu în SUA: strâng bani pentru fundaţie şi se întâlnesc cu Barack Obama

Prinţul William şi Ducesa Kate, în turneu în SUA: strâng bani pentru fundaţie şi se întâlnesc cu Barack Obama

Cuplul regal va participa la o cină luxoasă pentru care invitaţii plătesc 50.000 de dolari doar pentru a le strânge mâna FOTO AP

Prinţul William şi soţia sa, Kate, vizitează SUA în cadrul unui turneu de două zile. Mulţimi adunate, ocazii pentru fotografii impresionante şi întâlnirea cu preşedintele Barack Obama, toate fac parte din programul celor doi. Mai târziu, Ducele şi Ducesa de Cambridge vor vizita New Yorkul şi vor participa la o cină în cadrul căreia se vor strânge fonduri pentru organizaţiile caritabile pe care le susţin.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
O petrecere luxoasă, dintr-o reşedinţă privată în care presa nu are acces, se va bucura şi de participarea celor doi reprezentanţi ai Casei Regale britanice. Kate şi William vor strânge mâna a 15 cupluri bogate care vor plăti câte 32.000 de lire sterline (50.000 de dolari) pentru acest privilegiu. Această cină reprezintă startul unei campanii americane importante în care cei doi sper să strângă milioane de dolari pentru organizaţiile caritabile favorite, notează „Daily Mail“.
 
Evenimentul va fi găzduit de mogulul britanic Sir Martin Sorrell şi soţia sa Cristiana în apartamentul lor din centrul Manhattanului. Sir Martin, care deţine WPP Group, una dintre cele mai mari firme de marketing din lume, a câştigat 30 de milioane de lire sterline anul trecut. Cota sa din afacere este de 260 de milioane de lire sterline. Banii strânşi cu această ocazie vor ajunge la Fundaţia Regală, organizaţia de caritate condusă de cuplul princiar şi de Prinţul Harry. „William şi Kate sunt aici pentru a întâmpina oaspeţii şi pentru a strânge bani pentru fundaţie. Cuplurile care participă sunt rugate să plătească zeci de mii de dolari“, mărturiseşte o sursă pentru „Daily Mail“.
 
Ultima dată când cei doi au participat la un eveniment pentru susţinerea Fundaţiei Regale a fost în Santa Barbara, SUA, în 2011. Atunci s-au strâns peste 650.000 de lire sterline, în cadrul unui meci de polo pentru care invitaţii au plătit şi 65.000 de lire sterline doar ca să joace alături de William.
 
William îşi doreşte în cadrul acestui turneu să promoveze şi conservarea vieţii sălbatice. Luni, el va călători singur spre Washington unde se va întâlni cu preşedintele Obama, chiar înainte de o conferinţă de presă privind braconajul, ţinută la Banca Mondială. 
 
Ducele şi Ducesa de Cambridge, care călătoresc fără fiul lor, Prinţul George, vor participa la zece întâlniri în cursul celor două zile de vizită, inclusiv la o întâlnire cu soţii Clinton, la un meci de baschet din NBA şi, se zvoneşte, la o întâlnire cu Jay Z şi Beyoncé. Este pentru prima dată când cuplul regal vizitează New Yorkul, unde vor sta la hotelul Carlyle.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările