Preşedintele american împlineşte astăzi 73 de ani. Modurile extravagante în care Donald Trump şi-a sărbătorit ziua de naştere în trecut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele american Donald Trump împlineşte astăzi 73 de ani, devenind doar cel de-al doilea lider de la Casa Albă care atinge această vârstă în timpul mandatului, potrivit metro.co.uk.

La învestirea sa, Trump era cel mai bătrân preşedinte care prelua şefia SUA, la vârsta de 70 de ani.

Înainte să devină preşedinte, Trump a avut o reputaţie de petrecăreţ căruia îi plăcea să-şi sărbătorească în mod extravagant ziua de naştere. 

1988: Donald Trump împlineşte 42 de ani

Celebrarea vârstei de 42 de ani a fost găzduită la unul dintre cazinourile sale extravagante şi în timpul petreceriii, o „navă spaţială“ de cinci metri „zbura“ pe deasupra scenei şi meselor, acompaniată de fum şi lasere.

Au fost şi magicieni şi dansatori care au făcut spectacol pe o versiune a melodiei „Bad“ a lui Michael Jackson, adaptată pentru a-l onora pe mogulul imobiliar.

1993: Trump împlineşte 47 de ani

Pentru a marca a 47-a sa zi de naştere, în 1993, Donald Trump le-a trimis oaspeţilor săi invitaţii pentru o petrecere cu tema „Omul Renascentist“.

Invitaţia includea i poză cu un Trump tânăr care ţinea o sabie şi stătea pe un tron, şi la picioarele sale era fosta soţie, Marla Maples.

Invitaţia descria evenimentul drept „o aniversare unică, cu omul renascentist Donald Trump şi turnir, dans şi „surprize splendide“ la Crystal Ballroom.

1996: Donald Trump împlineşte 50 de ani 

Pentru a sărbători ziua în care Trump împlinea 50 de ani, fosta sa soţie Marla Maples i-a organizat o petrecere de neuitat la Trump Tower, care includea un pianist ce cânta la uşă şi trei violonişti. Şampania şi căpşunile au fost la loc de cinste printre invitaţi.

La petrecere erau expuse şi versiuni foarte mari ale unor fotografii din copilăria lui Donald Trump şi tortul era chiar sub forma preşedintelui american, îmbrăcat ca Superman, cu semnul dolarului pe piept.

2005: Trump împlineşte 59 de ani

Washington Post a scris că Trump şi-a sărbătorit ziua de naştere la cazinoul Taj Mahal din Atlantic City, acolo unde i-a oferit 500 de dolari Pamelei Anderson pentru a participa la petrecere. Trump a suflat în lumânările de pe un tort înalt de peste 4 metri.

2016: Trump sărbătoreşte împlinirea a 70 de ani 

Ziua de naştere cu numărul 70 a fost sărbătorită printr-o petrecere organizată de un grup de dreapta din India. Trump nu a participat.

Hindu Sena, aşa cum se autointitulează grupul, consideră că Trump este „salvatorul omenirii“ şi „un mesia împotriva terorii islamiste“.

Petrecerea din New Delhi a inclus un tort de aproape 7 kilograme, o orchestră şi postere care-l înfăţişează pe Trump cu o mitralieră.

2017: Trump împlineşte 71 de ani 

După ce a devenit preşedinte, Donald Trump a preferat o abordare mai discretă în ceea ce priveşte sărbătorirea zilei sale de naştere.

El a îndreptat atenţia de la sine şi a scris pe Twitter un „La mulţi ani“ Armatei SUA, care a fost înfiinţată pe 14 iunie, 1775.

Spre sfârşitul zilei, a avut loc un atac armat la un antrenament de baseball şi Casa Albă a anulat toate evenimentele publice la care preşedintele trebuia să participe în acea zi.

Trump a ţinut un discurs televizat, prin care şi-a exprimat regretul cu privire la atac, după care a luat cina la Casa Albă cu soţia, copiii şi nepoţii săi.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite