Preşedintele SUA a luat modelul Putin. Donald Trump se prezintă în chip de Rocky, la bustul gol, pe Twitter

Preşedintele SUA a luat modelul Putin. Donald Trump se prezintă în chip de Rocky, la bustul gol, pe Twitter

Cu chipul serios şi privirea rebelă, împrumutând corpul cu torsul gol al boxerului Rocky Balbao, celebru personaj de film, preşedintele american Donald Trump a postat miercuri pe Twitter un fotomontaj făcând aluzie aparent la „torsul magnific” cu care s-a lăudat pentru a respinge zvonurile privind starea sa de sănătate, relatează France Presse.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Purtând centura aurită de campion, mănuşi de box mari şi roşii şi cu corpul lucind lângă corzile ringului, omagiul adus afişului la filmul „Rocky III” este evident… Singurele diferenţe sunt chipul şi coama blondă a preşedintelui primei puteri mondiale în locul actorului Sylvester Stallone, pe care îl cunoaşte şi îl apreciază de mult timp.
 
Fără niciun comentariu explicativ din partea preşedintelui, acest tweet intervine după speculaţii privind starea sănătăţii sale în urma vizitei surprinzătoare la un spital militar din apropierea Washingtonului la jumătatea lunii noiembrie, care l-au indignat pe septuagenar.
 
Marţi seara, în faţa miilor de simpatizanţi în Florida, Donald Trump, 73 de ani, criticase zvonurile conform cărora el ar fi avut o criză cardiacă. Potrivit lui, acestea ar fi început să circule în special din cauză că el nu purta cravată în cursul vizitei la un spital.
 
„Şi este adevărat, eu nu purtam cravată. Pentru ce aş purta o cravată dacă primul lucru pe care îl fac ei este să-mi spună:’Scoteţi-vă cămaşa, domnule, arătaţi-ne acest tors magnific!”, a spus el, provocând hohote de râs asistenţei.


„Nu s-a mai văzut niciodată un tors ca acesta”, a continuat Trump.
 
Montajul a fost redifuzat şi a devenit viral pe internet, în ajunul marii sărbători americane Ziua recunoştinţei, pe care Donald Trump o petrece în familie, în luxoasă sa reşedinţă de la Mar-a-Lago, în Florida.
 
Se pare că preşedintele american a împrumutat stilul liderului de la Kremlin care nu pierde nici un prilej de a-şi arăta muşchii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: