Mica satanistă de la Polul Nord a ucis zeci de „oameni răi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Miranda Barbour, adusă în faţa magistraţilor. FOTO Francis Scarcella/„The Daily Item”
Miranda Barbour, adusă în faţa magistraţilor. FOTO Francis Scarcella/„The Daily Item”

O americană de numai 19 ani, arestată de autorităţile din SUA, este suspectată că a comis între 22 şi 100 de crime în ultimii şase ani, în numele unui cult satanic la care aderase. Aceasta a spus anchetatorilor că acţiunile sale au fost conduse de un alter ego şi s-au îndreptat în special împotriva „persoanelor rele”, cum ar fi pedofilii şi bogaţii corupţi. Procurorii încearcă să obţină pedeapsa cu moartea pentru adolescenta asasină.

Miranda Barbour a mărturisit jurnaliştilor americani că s-a oprit din a-şi număra victimele după ce a ajuns la 22 de ucideri, dar că ar fi mai puţin de 100 de cazuri. Ea susţine, totuşi, că nu ar trebui să primească pedeapsa capitală pentru că execuţia „este o pedeapsă crudă şi inumană”, citează cotidianul britanic „The Daily Mail”.

Procurorii vor să obţină pedeapsa cu moartea pentru Miranda Barbour, deoarece o acuză că şi-a torturat ultima victimă, un bărbat cunoscut pe internet. Ulterior, ea a admis că bărbatul încă respira atunci când i-au abandonat corpul străpuns de zeci de lovituri de cuţit. Această ultimă crimă a fost înfăptuită cu ajutorul soţului ei, Elytte Barbour (22 de ani), acesta fiind la rândul lui pasibil de pedeapsa capitală.

Ea a dezvăluit că s-a lăsat condusă de un alter ego, supranumit „Super Miranda”, atunci când îşi omora victimele. Miranda aplica aceeaşi metodă, înjunghierea, folosind un cuţit preferat pe suprafaţa căruia lăsa o zgârietură pentru fiecare ţintă ucisă.

„Dacă aş fi eliberată, aş face aceleaşi lucruri din nou”, a declarat Miranda Barbour, citată de „The Daily Item”.

Jurnalista americană Francis Scarella, a scris pentru site-ul de ştiri TMZ.com, că a vorbit cu o fostă colegă de cameră a Mirandei, iar aceasta i-a spus că adolescenta avea două flacoane cu spermă ce aparţinea soţului ei şi că le folosea pentru a se masturba în cadrul ritualurilor satanice pe care obişnuia să le practice.

Miranda a mai mărturisit că asasinatele sale s-au petrecut în ultimii şase ani, fiind identificate atât în localitatea de origine din Alaska, cât şi în Texas, Carolina de Nord şi California. Ea s-ar fi alăturat cultului satanic la frageda vârstă de 13 ani, pe când locuia într-un mic oraş din Alaska.

Atunci când şi-a părăsit oraşul natal, în 2011, Miranda era deja un membru de rang înalt al cultului. Ea s-a mutat în Carolina de Nord, unde l-a cunoscut pe Elytte. Tânăra este mama unui băieţel, însă tatăl copilului este decedat, iar moartea lui este subiectul unei anchete separate.

 

 

 

 

 

 

SUA



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite