Plan diabolic al unor adolescente americane: voiau să omoare nouă oameni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scoala generala Avon Park SUA

Două adolescente au fost arestate, după ce un profesor a găsit mai multe presupuse planuri detaliate de a omorî nouă oameni, potrivit presei americane.

Fetele, ale căror nume nu au fost făcute publice, ar fi scris nouă foi de notiţe cu o listă de oameni pe care voiau să-i omoare şi planuri despre cum ar fi putut să facă rost de arme şi să scape de cadavre.

Un profesor a observat pentru că fetele se comportau haotic căutând dosarul cu notiţe, una dintre ele spunând: „Am să le spun doar că este o glumă dacă mă cheamă sau dacă îl găsesc“.

Cele două fete de 14 ani, de la Şcoala Generală Avon Park, din Florida, au fost arestate miercuri şi sunt acuzate de nouă capete de acuzare, privind conspiraţie pentru omor şi trei capete de acuzare privind conspiraţie pentru răpire. Amândouă sunt în custodia poliţiei şi urmează să ia parte la o audiere preliminară. 

Într-un raport al poliţiei legat de incident se menţionează planurile celor două de a „incendia şi a îngropa“ cadavrele.

„Planurile erau descrise cu detalii minuţioase, despre cum şi-ar fi ademenit victimele, le-ar fi ucis şi ar fi scăpat de cadavre“, se arată în raport.

Familiile tuturor persoanelor menţionate în planul diabolic au fost contactate.  

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite