Opt morţi şi mai mulţi răniţi după un atac armat la un depozit din Chicago. Atacatorul s-a sinucis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autorităţile nu consideră că mai există un pericol activ pentru
comunitate. Foto Twitter
Autorităţile nu consideră că mai există un pericol activ pentru comunitate. Foto Twitter

Un bărbat a deschis focul într-un depozit al unei firme de curierat din Indianapolis, capitala statului Indiana, la sud de Chicago, joi, către ora locală 23.00, şi a ucis opt persoane, după care s-a sinucis, anunţă poliţia, relatează AFP.

Un bărbat a deschis focul într-un depozit din statul Indiana, a ucis opt persoane şi a rănit mai mulţi oameni, după care s-a sinucis, transmite poliţia, relatează AFP.

Poliţia Metropolitană din Indianapolis anunţă că ”multe victime au fost rănite grav, prin împuşcare”, iar acestea au fost transportaţi la spital. Potrivit aceleaşi surse, atacatorul s-a sinucis.

  „Avem mai multe persoane prezentând răni similare celor produse de arme de foc”, a spus purtătoarea de cuvânt a poliţiei, Genae Cook. Mai multe victime au fost transportate la diferite spitale din zonă, conform informaţiilor transmise de Agerpres.

”Securitatea este prioritatea noastră absolută. Ne gândim la toşi cei afectaţi”, a spus compania într-un comunicat.

La instalaţia din Indianapolis muncesc peste 4.000 de angajaţi, potrivit presei.

Nu se ştie deocamdată câte persoane au fost rănite şi în ce stare se află. De asemenea, poliţia consideră că nu mai există nicio ameninţare pentru comunitate deoarece atacatorul s-a sinucis.

Un purtător de cuvânt al firmei a declarat că societatea este la curent cu cele întâmplate şi cooperează cu autorităţile care investighează incidentul.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite