Obama îl felicită pe Joe Biden pentru victoria la Casa Albă: „Sunt mândru”. Mesajul lui Nancy Pelosi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Barack Obama Joe Biden FOTO AP
Barack Obama Joe Biden FOTO AP

Fostul preşedinte Barack Obama l-a felicitat pe Joe Biden pentru alegerea în fruntea SUA, subliniind că pe acesta îl aşteaptă provocări foarte grele.

"Sunt foarte mândru că pot să-l felicit pe viitorul nostru preşedinte Joe Biden, dar şi pe viitoarea noastră Primă Doamnă, Jill Biden. Suntem norocoşi că Joe are tot ce trebuie pentru a fi preşedinte şi se poartă deja aşa. Pentru că, atunci când va intra în Casa Albă în ianuarie, se va confrunta cu o serie de provocări extraordinare pe care niciun preşedinte nu le-a avut vreodată - o pandemie furioasă, o economie şi un sistem de justiţie inegal, o democraţie în pericol şi un climat în pericol”, a scris Obama.

Preşedinta democrată a Camerei Reprezentanţilor Statelor Unite Nancy Pelosi i-a felicitat pe Joe Biden şi Kamala Harris, după victoria în alegerile pentru Casa Albă

'Felicitări lui Joe Biden pentru victoria obţinută pentru sufletul ţării noastre. Felicitări Kamalei Harris pentru că a făcut istorie. Este vremea vindecării şi e vremea să creştem împreună. E Pluribus Unum", a scris Pelosi pe Twitter.

Citeşte şi:

Prima convorbire între Kamala Harris şi Joe Biden, după anunţul victoriei: Am reuşit, Joe! VIDEO

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite