O studentă americană a căzut 30 de metri în gol de pe o stâncă, în timpul unui selfie

O studentă americană a căzut 30 de metri în gol de pe o stâncă, în timpul unui selfie

Ozark national Forest FOTO STATE PARKS

O tânăra de 20 ani ce studia ştiinţele mediului la o universitate americană a murit după ce a căzut de pe o stâncă din Munţii Ozark, statul american Arkansas, încercând să-şi facă o fotografie cât mai reuşită.

Ştiri pe aceeaşi temă

Andrea Norton se afla în drumeţie la stânca Hawksbill din Ozark National Forest şi participa la o activitate de curs împreună cu colegii şi profesorul său.
 
Studenta a alunecat şi a căzut de la aproximativ 30 de metri înălţime după ce s-a repoziţionat pentru un selfie, a declarat şeriful Newton County. Peste 60 de oameni au intervenit la faţa locului, corpul fiind recuperat după aproape cinci ore de la accident.
 
Stânca Hawksbill e situată în Pădurea Naţională Ozark, o destinaţie populară pentru drumeţii, cu peisaje spectaculoase. Studenta este a doua persoană care a căzut de pe stâncă anul acesta, au declarat oficialii citaţi de NBC News.
 
Studenta care plănuia o excursie la Insulele Galapagos anul viitor dorea să se dedice proiectelor de conservare a naturii, după cum se arată în necrologul ei, relatează CNN
 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: