O nouă dramă în familia Kennedy: o nepoată a preşedintelui asasinat şi fiul ei, daţi dispăruţi. Autorităţile au suspendat căutările

O nouă dramă în familia Kennedy: o nepoată a preşedintelui asasinat şi fiul ei, daţi dispăruţi. Autorităţile au suspendat căutările

Maeve Kennedy McKean şi fiul ei Gideon FOTO heavy.com

Doi membri ai familiei Kennedy, între care o nepoată a preşedintelui asasinat John Kennedy, au fost dat dispăruţi, joi seară, după o plimbare cu canoe, au anunţat autorităţile din Maryland.

Ştiri pe aceeaşi temă

Maeve Kennedy McKean, în vârstă de 40 de ani, şi fiul ei Gideon, de 8 ani, nu au revenit, joi, după o plimbare în golful Chesapeake, a explicat Larry Hogan, guvernatorul statului Maryland.

Căutările pentru găsirea celor doi au fost suspendate vineri seară.

Maeve este fiica lui Kathleen Kennedy Townsend, fata cea mare a fostului ministru al Justiţiei, Robert Kennedy, ucis în 1968, şi nepoată a preşedintelui John Kennedy, asasinat în 1963. 

Unul dintre fii lui Robert Kennedy, David, a murit la 28 de ani din cauza unei supradoze de cocaină într-un hotel din Florida, în 1984.

În 1999, fiul lui JFK a murit, alături de soţia sa Carolyn şi cumnata sa Lauren, într-un accident aviatic, în Massachusetts. 

Saoirse Kennedy Hill, o nepoată a lui Robert Kennedy, a murit anul trecut din cauza unei supradoze, la doar 22 de ani.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: